Vart fan är bilen?!

Igår blev de en vända till Ikea då det va mulet ute. Vi hade heller ingen frukost hemma så vi tog en våffel frulle på Ikea. Vi kände oss nästan som hemma där, och alla etiketter stod på svenska och de hade svenska flaggan utanför. Vi kunde inte låta bli utan köpte oss påskmust, lite lösgodis och varmkorv. Det var lite värre när vi skulle åka därifrån då vi insåg att parkeringen va ap stor!!! Vi kom ut på något helt annat ställe och kände inte igen oss och de va bilar precis överallt! Vi hade inte en blekaste aning om vart vår bil va! Haha men efter ett tag så hittade vi den tillslut! 
Därefter begav vi oss mot en shopping center vilket också var skit stort! Så vi gick lite halvt vilse där med och hade likaså där problem att hitta bilen även fast vi hade koll på att vi ställt den på grön 2B.... Men bara grön 2B var hundratals bilar! 









Var lite av en djurpark på campingen under kvällen när vi satt ute och käkade.  Vi har en as stor äcklig spindel i taket vid toaletten. Det prasslade i buskarna bredvid oss och antingen va de en orm eller ödla, varken jag eller Louise hade dock mod till att få svaret på den frågan. Vi bara såg huvudet på han.... Sedan hörde vi en jätte duns, men tänkte att de nog bara var en av alla fåglar som är överallt och letar mat. Men efter ett litet tag fick jag syn på ett stort grått djur som va precis under bordet bredvid. Jag viskade lite lugnt till Louise att de va nått där och hon höll nästan på att skrämmas ihjäl! Han var dock inte skygg alls utan lufsade omkring precis bredvid oss. Vi hann både få kort och filma honom. Visste först inte vad de va men kom fram till att det antagligen va en possum aka pungråtta om vi inte har fel?! 





Anonym    •     •  

Fy fasen vilka äckliga husdjur ni har. Vi har bara Brandy

Anonym    •     •  

Fy fasen vilka äckliga husdjur ni har. Vi har bara Brandy










Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype