Gold coast


Vi åkte till Palm beach där vi stannade på en camping och spenderade natten. Vi checkade ut morgonen där på. Tog bilen till stranden och käkade frukost där. 

Sedan drog vi vidare mot surfers paradise som låg en 10 minuter från Palm beach. Är kanske inte direkt ett ställe man stannar på en längre tid men de är ändå ett ställe man måste ha sett, och vi kände att vi iallafall ville köra förbi och se stranden. Stranden och höghusen ligger precis intill varandra, så det såg väldigt coolt ut. Blev även lite dåligt väder framåt eftermiddagen så vi passade på att ta en vända på ett gigantiskt köpcenter i närheten. 
Världen är även otroligt liten ibland... Vi fick syn på ett finskt par som vi hade pratat lite med när vi bodde på hostlet i Sydney! Här i surfers!! Haha tyckte det va lite ironiskt! 

Efter surfers paradise körde vi förbi brisbane och åkte 4 timmar upp till Tin Can bay där vi övernattade på en liten camping. Sedan var de upp tidigt på morgonen för att ta bilen ner till hamnen och få se och mata vilda delfiner!!! Så vi va där vid 7 och fick gå ner i vattnet till knähöjd. Så stod 2 kvinnor och pratade om delfinerna medan delfinerna simmade runt dom och precis framför våra ben. Super häftigt! Så i ca 1 timme fick man kolla på dom och ta kort. Sen vid klockan 8 fick vi ställa oss i kö för att få fisk och mata delfinerna. Är galet hur väl dom förstår hur dom ska göra med tanke på att de är vilda delfiner. Var en redigt cool upplevelse och är lite skillnad att se dom så här i deras rätta element till skillnad på typ Kolmården. Filmade en hel del med gopro med så hoppas jag fick lite bra filmer! 

Vi tog därefter en vända till rainbow beach ihopp om att se den färgade sanden....trodde vi! Men såg nästan ut som alla andra stränder vi varit vid, haha! Typ förutom klipporna vid stranden och att man även kunde köra med bil på stranden. Men vi badade benen och gick en bit längs med stranden och tog lite bilder. Var otroligt varmt i vattnet! 

Nu är vi framme i Noosa på en liten camping. Väldigt fint ställe precis vid vattnet. Mycket båtar, kajaker, jetski, paddleboards som åker förbi här, himla härlig stämning. Förhoppningsvis ska vi testa paddleboarding imorgon som är som en surf bräda som man står på och har en paddel för att ta sig runt på. Får väll se vem av mig och Louise som åker i vattnet först... Har även planer på att se everglades som är som en flod finns tydligen bara 2 i hela världen. 
Så nu ligger vi på stranden och bara njuter efter en hel del körande. 






Anonym    •     •  

Vad häftigt att mata delfiner. Ni får underbar naturupplevelse. Detta kommer ni att ha med er hela livet. Kram mamma Anneli










Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype