Första natten i bilen

Igår hämtade vi bilen och lämnade lägenheten. Var lite krångligt att komma fram men efter ett tag så hamnade vi rätt. Var inte så mycket vi behövde göra, utan skriva under lite. Sen fick vi bilnycklarna. Jag klarar inte av stess i trafiken så Sara fick lov att börja köra. Vi körde mot Blue Mountains. Engligt vår gps skulle det ta 1,5 timme. Vi var framme efter cirka 4 timmar. Haha. 

Vi körde upp mot three Sisters, va så himla fin utsikt så vi satt där till solnedgången. Sen ställde vi bilen på någon mörk gata så vi inte drog till oss  allt för mkt uppmärksamhet. Gick att sova ganska bra, lite jobbig luft bara. Idag ställde vi klockan på 7.00 så vi hann med lite ställen innan vi ska åka vidare. Vi åt frukost och bestämde oss att åka till Leura, det var en skogspromenad. Jätte fint och mysigt. 
Vi gick längst några trappor. Men det blev bara mindre och mindre och vi visste inte riktigt vart vi va påväg. Så vi vände tog fram kartan och kollade vart vi skulle åka nu. Bilen gick mot Wentworth fall lake. Lugnt litet badområde så vi tog oss en promenad, men gick lite vilse, men hamnade till rätta efter ett tag. Vi lagade lite mat i vårt pytte kök. Men de gick galant så nu håller vi oss till ikväll. 

Just nu är bilen påväg mot Port Macquarie. Japp! Så nu är vi påväg mot östkusten. Men det är en bit att köra. Så vi kanske får stanna i Newcastle. Dom vi hyrde bilen av sa att vi helst inte ska köra när det är mörkt, ifall vi skulle köra på en känguru. Haha. Så vi lyssnar på de! 

Three sisters

Leura


Wentworth fall lake.
Våran fin fina bil! Den går lite trögt, men fram kommer vi! 


Anonym    •     •  

Vilka vackra bilder. Bilen är ju kanon. Kram mamma Anneli










Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype